Šta je za tebe ljepota?

Naš unutrašnji mir, zadovoljstvo samim sobom, povezanost sa svim što nas okružuje, visoke moralne i etičke vrijednosti, poštovanje prirode i svega živog oko nas glavni su faktori koji će nas iznutra učiniti lijepim.

Tempo savremenog života se zbog korone zaustavio. Ostali smo kod kuće i naše vrijednosti su se polako promijenile. Prije smo se obavezno šminkale, pravile frizuru i nosile fensi odjeću, a sada nam odjedanput nije važno.

A svi smo postali svjesni kako krhki mogu biti zdravlje i sloboda kretanja te kako su važni odnosi u porodici, među prijateljima, kolegama na poslu. Topli odnosi koje definiše unutrašnja ljepota.

Naš unutrašnji mir, zadovoljstvo samim sobom, povezanost sa svim što nas okružuje, visoke moralne i etičke vrijednosti, poštovanje prirode i svega živog oko nas glavni su faktori koji će nas iznutra učiniti lijepim.

Ljudi su cjelovita bića. Naše unutrašnje zdravstveno stanje se, nesvjesno, izražava i prema van. Zbog hoda, mimike, pokreta, držanja, pogleda… mi smo to što jesmo. Onda kada smo kod kuće sa viklerima na glavi i ogrnute kućnom haljinom ili kad smo napolju u najsvečanijoj haljini i izgledamo najsjajnije.

Budimo to što smo i izvana i iznutra. Osjetimo svoj ritam i formirajmo svoj jedinstveni stil.

O onome što im znači ljepota, razgovarali smo sa zanimljivim ženama koje imaju svoj stil i prate svoje ciljeve koji ih usrećuju.

Kristina Šešlija, šefica terenskog ureda  jedne međunarodne organizacije u Bosni i Hercegovini i Azra Dedić, evropska prvakinja u ID judu, inspirativne su žene iz Bosne i Hercegovine koje iza sebe imaju zadivljujuće uspjehe i snažnu karizmu kojom plijene pažnju mnogih. Iako se naizgled čini da ove dvije dame pripadaju različitim stilovima života, u video pričama otkrile su kako su im njihova zanimljiva životna iskustva donijela formule njihove ljepote i snage, koje su zapravo njima potpuno jedinstvene.

Pratite priče Krstine i Azre, koje u brizi za zdravlje i njegovan izgled pomažu sebi i vitaminima i mineralima te kremastim pjenama za lice Merz Spezial.

Merz Spezial Dragess i Merz Spezial Hair

Merz Spezial dodaci prehrani osmišljeni su da bi vam omogućili svježu i zdravu kožu, bujnu i sjajnu kosu te lijepe i čvrste nokte. Sastojci su odabrani da obezbijede odgovarajuće hranjive tvari u pravim omjerima i podstaknu prirodne biološke procese.

Merz Spezial Hyaluron Cream Mousse i Merz Spezial Collagen Cream Mousse

Naučnici Merz Spezial Dermatološkog razvojno-istraživačkog centra u Njemačkoj su razvili nove kremaste pjene koje se zasnivaju na formuli za vitalnost kože (DVF – Dermal Vitality Formula). Zahvaljujući formulaciji, kremaste pjene efikasnije prodiru u kožu, čime prenose aktivne supstance te vitaliziraju i omekšavaju kožu lica. Ubrzo nakon nanošenja postaju nevidljive, ali iza sebe ostavljaju rezultate koje ćete i vidjeti i osjetiti.

Merz Spezial hijaluronska kremasta pjena razvijena je da bi poboljšala vlažnost vaše kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline, soka Aloe vere, glukozamina morskog porijekla i ekstrakta morskih algi.

Merz Spezial kolagenska kremasta pjena poboljšava strukturu kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju kolagena, vitamina C i aktivatora kolagena prirodnog porijekla koji donosi efekat podmlađivanja kože:

  • smanjuje bore
  • sprečava prerano starenje
  • podstiče nastanak kolagena u tijelu

Proizvodi su dostupni u apotekama!